Hotel de 5🌟 în Cavtat situat la 🌊 malul mării cu 2 🏖️plaje private și 🏊 piscină în Croația

Hotel Croatia se află într-o locație deosebit de frumoasă și retrasă, pe o peninsulă cu vedere la Marea Adriatică, pe de o parte, și la centrul istoric pitoresc al orașului Cavtat, pe de altă parte.Orasul medieval fortificat de renume mondial Dubrovnik poate fi văzut de la unele terase ale hotelului. Hotelul se află la doar 5 km de aeroportul internaţional Dubrovnik, astfel încât vacanţa dvs. poate începe imediat după sosire.

La doar 18 km de Dubrovnik, Hotelul Croatia este un punct de plecare ideal pentru descoperirea coastei de sud a Dalmaţiei.

Relaxați-vă în camere complet renovate, cele mai multe dintre ele cu vedere uimitoare la mare, camere comunicante, mai multe restaurante și un local care servește fripturi.Bucuraţi-vă de soare pe cele 2 plaje sau la cele 2 piscine. Relaxați-vă la centrul de wellness și descoperiți trasee de mers pe jos de-a lungul coastei.

„Hotel Croația… Perfecțiune din toate punctele de vedere, chiar și în aceasta perioada dificila. Mâncarea excelenta, servita impecabil, curățenie exagerata, personalul profi, locația de vis, curatenie la piscina interioara și exterioara, camerele cu vedere la mare își merita banii Cu siguranță vom reveni cu mare drag!”

pubg mobile hassasiyet ayarları
saç bakım ürünleri
instagram takipçi hilesi
böcek ilaçlama shell indir Takipçi satın al

oyun haberleri Nadagamkarayo bypass shell ehliyet sınav soruları