Recomandari regiunea istria

Statiunea Pula

Din epoci romane pe plaje moderne. Rareori descoperi o statiune turistica de vara unde sa fie „ingramadite” atatea file de istorie si suveniruri antice.

Medulin

La 10 kilometri de Pula, în partea de sud a Peninsulei Istria, se află Medulin, un oraș care datează din cele mai vechi timpuri, renumit pentru campingurile și coasta sa.

Umag

Umag este un mic oraș portuar de pe coasta de nord-vest a Istriei. Situat idilic într-un golf în formă de potcoavă, Umag este o destinație plină de contraste…

Crikvenica

O stațiune binefăcătoare cu tradiție. Crikvenica este stațiunea de pe litoralul Mării Adriatice căreia tradiția turistică îi oferă un plus de valoare.

Novigrad

Novigrad este o stațiune situată pe partea vestică a peninsulei Istria, la doi kilometri nord de gura râului Mirna și 25 km de granița cu Slovenia.

Statiunea Porec

Orasul roman Porec (Poreč), port la Marea Adriatica si una dintre cele mai renumite destinatii de vara din Croatia

Portul Vrsar

Cum poate fi descrisă comuna Vrsar? Un melanj extraordinar de plaje cu apă cristalină, istorie, culoare, frumusețe arhitecturală, …

Rovinj - Ghid

Rovinj este fara indoiala cel mai iubit oras din Istria si o destinatie de vacanta ideala atat pentru familii cu copii, cat si pentru cupluri aflate in cautarea unui fundal romantic.