cazare-croatia-pe-malul-marii-1

🏖️ 🏖️ Cazare în Rovinj la Hotel Eden cu acces imediat la plajă, spa, piscină …

Cazare Rovinj

Înconjurat de vegetație luxuriantă, Hotel Eden este situat într-o zonă liniștită, la marginea pădurii seculare din parcul Zlatni Rt din Rovinj. Hotelul pune la dispoziție piscine interioare și în aer liber, precum și șezlonguri și umbrele de soare gratuite, amplasate în golf.Zona de wellness și spa are 4 săli de tratament și 1 suită spa pentru tratamente de cuplu, precum și o zonă de relaxare, o zonă de fitness modernă și un bar Vitality (deschis în sezon). Zona termală are saună finlandeză și saună cu infraroșu, baie cu aburi și o sală de relaxare.Hotel Eden oferă diverse facilități de divertisment, printre care ateliere de hobby-uri și diverse sporturi acvatice și de uscat, inclusiv tenis.
Hotelul are o terasă în aer liber cu scenă și un miniclub cu program de divertisment pentru copii. Oaspeții se pot delecta cu muzică live, diverse spectacole și concerte folclorice, precum și cu muzica ansamblului a capella Klape.

Complexul de piscine în aer liber include 3 tipuri de piscine cu diferite efecte de apă, precum hidromasaj și gheizere. Complexul are terase pentru plajă, restaurant, bar la piscină și teatru de vară.